Creating affordable daily moments of goodness and delight

Home Over ons
icon-1

Over ons


Continental Bakeries is een Europese bakkerijgroep gespecialiseerd in de productie van koekjes, broodvervangers en toast. Wij richten ons op private label producten en op een aantal prachtige eigen merken, zoals Haust, Gille, Grabower, Bussink, Brinky en Continental Bakeries. Continental Bakeries heeft vijftien ‘Production Centers of Excellence’ in West-Europa, met in totaal 2.500 medewerkers. Al onze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd volgens de IFS en BRC standaarden. Wij exporteren onze producten wereldwijd, met West-Europa als belangrijkste afzetgebied. Een aantal waarden hebben wij hoog in het vaandel staan. Zo kunnen onze klanten erop rekenen dat wij de beste kwaliteit leveren met een zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid. Wij doen wat we beloven, afspraak is afspraak. Bovendien zijn we een innovatieve partner: we reageren niet alleen snel op vragen uit de markt, maar volgen ook nauwgezet de regionale, nationale en Europese consumententrends en spelen hierop in. Tenslotte hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Wij minimaliseren onze impact op het milieu, zetten ons in voor het welzijn van mens en dier en verbeteren de voedingswaarde van onze producten.
LOGO CB COLOUR HR MISSION TEXT
icon-1

Missie & Visie

Missie

‘Creating affordable daily moments of goodness and delight, in close co-operation with all stakeholders.’

Visie

Continental Bakeries streeft ernaar de onbetwiste trotse leider te zijn op het gebied van koek, broodvervangers en toast in de belangrijkste Europese landen, door:

  • toonaangevende productinnovatie
  • operational excellence
  • nauwe samenwerking op het gebied van duurzaamheid met onze partners
Truck_Hooijmeijer
icon-1

Geschiedenis

Continental Bakeries kent een rijke geschiedenis die terug gaat tot in de 16e eeuw. In 1593 begon Jacob Bussink in Deventer zijn bakkerij, gespecialiseerd in Deventer koek. Door de eeuwen heen hebben diverse fusies en overnames uiteindelijk geresulteerd in het huidige Continental Bakeries. In vroegere tijden een samenvoeging van diverse autonome regionale familiebedrijven, tegenwoordig een sterk bedrijf met één gezicht.

Tussen 1952 en 1971 was ons bedrijf onder de toenmalige naam Hooimeijer genoteerd aan de beurs van Amsterdam. Van 2006 tot 2016 was Continental Bakeries onderdeel van NPM Capital NV. In juni 2016 is Continental Bakeries overgenomen door investeringsbank Goldman Sachs Merchant Banking Division en Silverfern.

LOGO CB COLOUR HR MISSION TEXT
icon-1

Werken bij Continental Bakeries

Bent u geïnteresseerd in een carrière bij Continental Bakeries, klik dan hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Contact pagina


We vertellen u graag meer!

Neem contact op

0031 - 78 653 76 53
info@continentalbakeries.com

Contactpagina