Op zoek naar een sterke partner?

Home Hoe wij werken Operational Excellence
icon-5

Operational Excellence


Kwaliteit staat voorop, daarom hanteert Continental Bakeries zeer strenge eisen omtrent kwaliteit en voedselveiligheid. Daarnaast streven wij naar optimale kostenbeheersing, continue efficiëntie en verbetering, zowel op productieniveau als in de logistiek. Hiervoor wordt o.a. gebruik gemaakt van World Class Manufacturing (WCM), waarin diverse multidisciplinaire teams werken aan een continu verbeterproces.
Controle
icon-5

Certificering IFS & BRC

Alle productielocaties van Continental Bakeries zijn higher level gecertificeerd volgens de normen van BRC (British Retail Consortium) en IFS (International Food Standard). Wij voldoen daarmee aan alle richtlijnen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

WCM_CB
icon-5

WCM

World Class Manufacturing (WCM) is de overkoepelende term voor een aantal technieken die we toepassen om onze processen efficiënt en flexibel in te richten en uit te voeren. Hierbij staan duurzaamheid, de klant en voortdurend verbeteren centraal. Al onze medewerkers binnen de productielocaties zijn betrokken bij WCM.Wij zien World Class Manufacturing niet als een project, het is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie. We maken hierbij gebruik van de volgende methodes:

  • Lean Management
  • Total Productive Maintenance
  • Six Sigma

Lees meer over operational sustainability

Tank_Square
icon-5

Logistiek

Onze logistieke afdeling is verantwoordelijk voor de productieplanning, de opslag en distributie van onze producten en de afhandeling van alle klantorders. Hierbij staat leverbetrouwbaarheid centraal, maar ook leversnelheid, efficiëntie en kostenbeheersing zijn belangrijke thema’s. Daarnaast streven we in het kader van duurzaamheid naar een reductie van de CO2-uitstoot.

Lees meer over operational sustainability

Production_Gingersnaps_Full
icon-5

Centres of excellence

Bekijk de kaart en ontdek onze centres of excellence

Lees meer over onze centres of excellence

Hoe wij werken


Er is meer!

cute boy walking the wheat field
icon-3

Duurzaamheid

Van grondstoffen, manier van werken en onze maatschappelijke rol

Lees meer
Lees meer
Food ingredients , kitchen utensils for cooking on wooden background
icon-4

Innovatie

Continue verbetering, duurzaam en volgens de laatste trends

Lees meer
Lees meer

Contact pagina


We vertellen u graag meer!

Neem contact op

0031 - 78 653 76 53
info@continentalbakeries.com

Contactpagina