Op zoek naar een sterke partner?

icon-4

Innovatie


Innovatie

Continue productinnovatie is een belangrijk onderdeel van onze manier van werken. Wij begrijpen dat innovatie belangrijk is voor onze klanten om zichzelf te onderscheiden en om duurzame groei mogelijk te maken.

Daarom ontwikkelen wij in samenwerking met onze klanten productinnovaties voor de categorieën koek , broodvervangers en toast. We zetten daarbij onze gepassioneerde en ervaren productontwikkelaars uit binnen- en buitenland in. Zij maken deel uit van speciaal opgerichte multidisciplinaire productontwikkelingsteams, bestaande uit de volgende disciplines: marketing, verkoop, financiën, productie, kwaliteit en inkoop. Om een zo kort mogelijke doorlooptijd van idee tot marktintroductie te realiseren, volgen wij de principes van een best-in-class procedure op het gebied van productontwikkeling (Stage-Gate®).

CB_Delight_logo
icon-4

Duurzame productinnovatie

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt vanaf het begin rekening gehouden met het gebruik van duurzaam verkregen grondstoffen, verpakkingsmaterialen en een verantwoorde wijze van productie. Daarnaast wordt gekeken naar de samenstelling van het product in verhouding tot de gezondheid.

Continental Bakeries Delight®

Dit is ons duurzame vlaggenschip dat duurzame en betaalbare verwenmomenten biedt in verschillende segmenten van broodvervangers, toast en koek. Dit beslaat producten die een beter profiel hebben dan de standaard in de categorie

Lees meer over sustainability

iStock_000039546500_Large
icon-4

Category Management

Naast het vervullen van de wensen van onze klanten, zijn wij ook uw business partner die proactief kansen signaleert en ideeën aandraagt. We maken hierbij gebruik van onze gespecialiseerde kennis van de categorieën zoals marktcijfers, trends, consumentenonderzoek, duurzaamheidsthema’s, kennis over verschillende voedingswaarden, wereldwijde productlanceringen en onze expertise op het gebied van distributie. We werken daarbij ook nauw samen met partners in de gehele bedrijfskolom, zoals leveranciers, klanten en derden. Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact met ons op om samen de kansen te verkennen.

Nieuwe innovaties?


Kijk hieronder om een indruk te krijgen van onze laatste productinnovaties. Wilt u hier ook onderdeel van uitmaken? Neemt u gerust contact met ons op

Bekijk onze nieuwste innovaties

Hoe wij werken


Er is meer!

cute boy walking the wheat field
icon-3

Duurzaamheid

Van grondstoffen, manier van werken en onze maatschappelijke rol

Lees meer
Lees meer
Wals
icon-5

Operational Excellence

Een effectieve, efficiënte en duurzame manier van werken

Lees meer
Lees meer

Contact pagina


We vertellen u graag meer!

Neem contact op

0031 - 78 653 76 53
info@continentalbakeries.com

Contactpagina