Op zoek naar een sterke partner?

Verpakkingen


Verpakkingen zorgen ervoor dat de producten goed beschermd worden tijdens transport, maar ook langer houdbaar en knapperig en smaakvol blijven. Bovendien moet de verpakking er zowel in het schap als thuis op tafel aantrekkelijk uit zien en van een formaat zijn dat past bij een bepaald consumptiemoment. Continental Bakeries biedt voor elk product verschillende verpakkingstypes en – formaten aan zodat er altijd een goede match is met het product en de gebruiker.
iStock_000039546500_Large
icon-3

Category fit

Een verpakkingsindruk zegt meer dan duizend woorden. Als consument zie je vaak aan de vorm en het uiterlijk van de verpakking al wat voor soort product het is en wat je ervan kunt verwachten. Dit maakt de keuze in de winkel een stuk gemakkelijker, want het aanbod is in de meeste gevallen al breed genoeg. Het juiste design toont of het product gezond, biologisch, luxe of voor een bepaald gebruiksmoment bedoeld is. Continental Bakeries biedt per product groep een ruime keuze aan verpakkingen om de verkoop van uw producten te ondersteunen. Indien de voorkeur bestaat voor een ander label of merk, dan kan altijd voor het onderscheidende design van ons eigen huismerk Continental Bakeries gekozen worden.

ButterBiscuit_onbiscuits
icon-3

Verpakkingen & milieu

In de eerste plaats dient een verpakking de inhoud voldoende te beschermen zodat het product vooral smaakvol blijft en zijn voedingswaarde behoudt. Daarvoor worden de verpakkingsmaterialen voor onze producten met zorg geselecteerd met respect voor mens en milieu, waarbij we ons vragen stellen als: is de grondstof hernieuwbaar? Is het materiaal recyclebaar? Beschermt het materiaal de inhoud lang genoeg om verspilling te voorkomen? Kortom, er worden hoge eisen gesteld aan onze verpakkingen.

FilmWrap_Pallet
icon-3

Logistiek & milieu

In logistiek opzicht speelt zowel de primaire als secundaire verpakking een cruciale rol. Een goede consumentenverpakking zorgt voor een optimale schapvulling, handling, maar ook opslag. Door vervolgens goed te kijken naar de grootte en vorm van verpakkingen, omdozen en palletisering zorgen we voor zo efficiënt mogelijke transport en opslag.

Two cute young boys taking cookies out from a jar in the kitchen
icon-3

Consumer fit

Ook thuis bij de consument speelt de verpakking een belangrijke rol. Het moet er aantrekkelijk uit zien, van een formaat zijn dat past bij een bepaald consumptiemoment en niet in de laatste plaats gemakkelijk in het gebruik zijn. Zaken als gemakkelijk te openen en mogelijkheden te hersluiten worden steeds meer in het verpakkingsontwerp meegenomen. Continental Bakeries biedt voor elk product verschillende verpakkingstypes en formaten aan zodat er altijd een goede match is met het product en de gebruiker.

Contact pagina


We vertellen u graag meer!

Neem contact op

0031 - 78 653 76 53
info@continentalbakeries.com

Contactpagina