Op zoek naar een sterke partner?

Partnership


Samenwerking met klanten

Wij ondersteunen onze klanten met het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen door te focussen op productontwikkeling met duurzaamheid als uitgangspunt. We verbeteren de voedingswaarde van onze producten, waarmee we een bijdrage leveren aan een gezondere levensstijl. We richten ons op nutritionele kwaliteit en de juiste portiegrootte van onze producten zonder op smaak in te leveren. Continental Bakeries richt zich met name op een nauwe samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en verpakkingstechnologen met extra aandacht voor duurzaamheid. We verzekeren een duurzame wijze van inkoop van onze ingrediënten en verpakkingen.

CB_Delight_logo
icon-3

Duurzame productinnovatie

Bij de ontwikkeling van nieuwe producten wordt vanaf het begin rekening gehouden met het gebruik van duurzaam verkregen grondstoffen, verpakkingsmaterialen en een verantwoorde wijze van productie. Daarnaast wordt waar mogelijk gekeken naar de samenstelling van het product in verhouding tot de gezondheid. Het uitgangspunt hierbij is het minimaliseren van ingrediënten die een negatief effect op de gezondheid kunnen hebben en het verrijken van producten met ingrediënten die de gezondheid bevorderen.

Continental Bakeries Delight®

Dit is ons duurzame vlaggenschip dat duurzame en betaalbare verwenmomenten afdekt in verschillende segmenten van broodvervangers, toast en Koek. Dit beslaat producten die een beter profiel hebben dan de standaard in de categorie. Bijvoorbeeld een lagere belasting van het milieu, een biologische variant of een betere nutritionele voedingswaarde, zoals meer vezels of minder suiker.

Sust_Sourcing_Haver
icon-3

Duurzame grondstoffen en verpakkingen

Continental Bakeries richt zich met name op een nauwe samenwerking met onze belangrijkste leveranciers en verpakkingstechnologen met extra aandacht voor duurzaamheid. We verzekeren een duurzame wijze van inkoop van onze ingrediënten en verpakkingen.

Lees meer over duurzame grondstoffen en verpakkingen

Duurzaamheid


Er is meer!

Sust_Sourcing_Haver
icon-3

Grondstoffen

Inkoop van duurzame grondstoffen en verpakkingen

Lees meer
Lees meer
BiscuitF_tapijt
icon-3

Operational Sustainability

Efficient en duurzaam gebruik van grondstoffen, verpakkingen en energie

Lees meer
Lees meer

Contact pagina


We vertellen u graag meer!

Neem contact op

0031 - 78 653 76 53
info@continentalbakeries.com

Contactpagina