Ontdek onze merken

Home Gille

Merken


Gille

Logo_Gille

Het merk Gille staat synoniem voor de Zweedse ‘Fika’ traditie (een korte pauze)  en heeft een breed assortiment van traditionele Zweedse koekjes van geweldige smaak en kwaliteit. Puur natuurlijke smaak is het handelsmerk van de klassieke Gille koekjes. Het is daarom niet geheel verrassend dat Gille erg populair is op de Zweedse thuismarkt, maar ook in andere landen worden de Gille producten graag gegeten.

Bezoek de Gille website

Swedish Oat
icon-6

Puur natuur

Wij geven de voorkeur aan de beste Zweedse ingrediënten. Onze bakkers selecteren deze met de grootste zorg vanuit Skåne, de meest Zuidelijke regio van Zweden.

De haver voor onze producten komt bijvoorbeeld van de Zuid-Zweedse velden in Västra Götaland, welke bekend staan om hun hoge kwaliteit! We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen onze koekjes kunnen eten en daarom worden ze gemaakt zonder conserveringsmiddelen, melk of transvetten. Tevens wordt het gebruik van noten vermeden.

Production_Gingersnaps_Full
icon-6

Lokale Productie Zweden

Gille koekjes worden met zorg gebakken in onze twee fabrieken in Åsljunga and Örkelljunga in Zuid Zweden. Onze 220 collega’s bakken daar meer dan 1.5 miljard koekjes per jaar en allemaal even lekker!

Ontdek het Gille assortiment!

Contact pagina


We vertellen u graag meer!

Neem contact op

0031 - 78 653 76 53
info@continentalbakeries.com

Contactpagina